Beş Taş Yüzük Ne Zaman Takılır?

0
879 views

Evlilik tekliflerinin resmi dili anlamına gelen tektaş modelleri evlenirken; erkek tarafından bayana verilerek teklif edilir. Daha sonra bunu alyans kovalar ve evlenildikten sonra da yüzükler alınmaya devam eder. Birçok erkek bu durumdan muzdarip olduğunu belirtse de aslında alınan yüzüklerin ardından gördükleri sevgi şöleni sayesinde kendilerini huzurlu, mutlu ve heyecanlı hissediyorlar.

Beş Taş Yüzük Ne Zaman Takılır?

Tektaş modellerinin bir üst seviyesi; üç taş yüzük modelleri ve ardından da beş taş yüzüklerdir. Beş taş yüzükler genellikle evlendikten 5 sene sonra yani; evliliğin 5. Yıl dönümü geldiğinde alınması daha doğru sayılan yüzüklerdir. Tabi bu yüzüklerin maddi olarak pek bir değeri olmasa da bayanlar için maneviyatı çok yüksektir.

Kimi erkekler evlilik teklifi yapma esnasında tektaş yerine; direkt olarak beş taş almayı doğru görüyor ve eş adaylarının parmağına beş taş takıyorlar. Bu gibi durumlar olabilse de doğum günü, özel günlerde de beş taş hediye edildiğini görmekteyiz. Siz ister; beş taş, isterseniz de tektaş yüzük almak isteyin, hepsi istediğiniz modellerde mevcuttur.

CEVAP VER